DJ-ImageSlider

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg

Koninklijke onderscheiding

Op vrijdag 3 juli was het dan zover. In een select gezelschap werd de Koninklijke onderscheiding door de burgemeester aan Kees-Jan uitgereikt.

Op vrijdag 24 april heeft Kees-Jan een van de meest bijzondere telefoontjes van zijn leven gekregen. Totaal onverwacht had hij burgemeester Petter aan de telefoon die hem wist te vertellen dat het de Koning heeft behaagd om Kees-Jan te benoemen tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanwege de Corona-maatregelen was het helaas niet mogelijk om een grootse bijeenkomst te organiseren, maar met dit telefoontje was voor Kees-Jan de verrassing wel compleet. 
 
De afgelopen maanden is Kees-Jan overspoeld met telefoontjes, appjes, bloemen en kaartjes. Maar het lintje had hij nog steeds niet in zijn bezit. Op vrijdag 3 juli was het dan zover. In een select gezelschap werd de Koninklijke onderscheiding door de burgemeester aan Kees-Jan uitgereikt. Nog steeds met inachtneming van alle maatregelen, maar het feestelijke gevoel was er niet minder om. Kees-Jan heeft plaats mogen nemen op de troon voor gedecoreerden en werd toegesproken door de burgemeester. De ongelooflijk grote inzet van Kees-Jan voor Sic Pugno werd nog maar eens benadrukt. 
 
We kunnen niet genoeg benadrukken hoe trots we zijn op Kees-Jan en zijn fantastische bijdrage om onze vereniging tot volle bloei te brengen. We willen hierbij nogmaals de gelegenheid aangrijpen om hem van harte te feliciteren met zijn Koninklijke onderscheiding. Meer dan verdiend!