DJ-ImageSlider

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
maandag, 26 februari 2018 00:00

Heren 1 slaat belangrijke slag door uit te lopen op nummer 2

Zaterdag 26 februari speelde Sic Pugno heren 1 de uitwedstrijd tegen het eerste team van AVC '87 uit Tholen. Thuis hadden de heren kansloos verloren. AVC '87 speelde die wedstrijd erg goed, collectief werd in het begin van de competitie door Sic Pugno niet het maximale niveau behaald. Sic Pugno was daardoor gebrand op revanche. Daarnaast staan zij sinds een aantal weken ook echt bovenaan in de competitie. Een winst op de nummer twee (AVC'87) zou een mooi resultaat kunnen zijn.

De eerste set werd redelijk goed gestart. Door een gevarieerde service, degelijke pass en mooi aanvallend spel werd de eerste set gewonnen met 25-18. Op de tribunes in Tholen werd het publiek steeds meer gevormd door supporters vanuit Bergen op Zoom. Helaas konden zij in de tweede set niet genieten van het degelijke spel uit de eerste set. Doordat er op veel vlakken persoonlijke fouten werden gemaakt, kon AVC'87 in hun spel komen. Het gat dat geslagen was, kon Sic Pugno niet meer dichtlopen. Met 25-21 werd de tweede set helaas verloren. Gelukkig bleven de heren uit Bergen op Zoom rustig en kon in de derde set het goede spel weer opgepakt worden. Het houden aan afspraken, concentratie op het eigen spel en volle bak gaan voor iedere bal leverende een mooie setstand op, 25-13 winst voor Sic Pugno. In de vierde set was het zaak om de winst te verzilveren! Dit lukte gelukkig ook, met 25-18 werd de vierde set gewonnen. Een mooi resultaat in een belangrijke uitwedstrijd!

Komende weken traint het eerste team van Sic Pugno hard door om halverwege maart (17 maart, 18:30 thuis tegen Flits) hun volgende wedstrijd te spelen tegen een nog onbekende tegenstander in de competitie.

Laatst aangepast op maandag, 26 februari 2018 08:16