DJ-ImageSlider

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg

Vorig toernooi

21e editie beach volleybal toernooi grandioos succes!

 

Dat zelfs de weergoden ons gunstig gezind waren, maakt misschien wel duidelijk dat je met een goede voorbereiding alles kunt afdwingen! De 21e editie van het toernooi liep op rolletjes. Op vrijdagavond klonk het startschot voor de mini’s en C-jeugd. De bewolking en enkele regendruppels konden de pret niet drukken. Op zaterdag en zondag was het de beurt aan recreanten, jeugd A & B en de senioren in verschillende klassen. Een stralend zonnetje zorgde voor zomerse sferen. Een heuse photobooth bij de wedstrijdtent werd druk bezocht en de teamfoto’s werden ter plekke afgedrukt. Het gewijzigde wedstrijdschema, dat ruimte bood aan een recordaantal teams, liep als een trein en alle velden (en terrasjes) waren continu gevuld.

 

De zondagavond betekende het einde van het beachtoernooi, maar er was in de week erna zeker nog genoeg te beleven op de Grote Markt! Maandag en dinsdag vonden onder leiding van Onno de clinics voor basisschool leerlingen plaats. Vele leden van Sic Pugno waren die dagen aanwezig om alles in goede banen te leiden. Fantastisch werk! Maandagavond verzorgde Erik Nijland een clinic voor geoefende volleyballers, zowel jeugd als senioren. Van alle verenigingen uit de buurt waren deelnemers aanwezig die zelfs na een weekend volleyballen nog geen genoeg hadden van zand in hun oren. De woensdag ochtend was de laatste volleybal ochtend, met een clinic voor verstandelijk beperkte sporters, ondanks een kleinere opkomst dan verwacht toch een hele gezellige ochtend!

In de dagen erna organiseerden andere verenigingen verschillende activiteiten, van beachvoetbal, muziek en dans, tot beachtennis. Op zondagochtend was het tijd voor het afbreken. Onder het genot van een heerlijk zonnetje werden alle netten, vlaggen en hekken weer opgeruimd en opgeslagen voor volgend jaar! 

 

Bij deze wil de Beachcommissie alle leden, die op wat voor manier dan ook geholpen hebben, hartelijk bedanken voor hun inzet en gezelligheid. Dankzij jullie hulp is de Beach week weer een groot succes geworden!

 

De foto’s van het Sic Pugno Beach toernooi kun je hier terugvinden, voor de uitslagen en standen kijk je hier.