Reünie 50 jaar Sic Pugno en foto's

Bergen op Zoom – Afgelopen zaterdag, 28 september jl., werd het 50-jarig bestaan van volleybalvereniging Sic Pugno gevierd met een grootse en super gezellig reünie.

De foto's van de  feestdag kun je hier bekijken.
 
 Om 12:00 uur werd er gestart met een volleybaltoernooi in sporthal Boulevard, maar weer huidige leden, maar ook even zo veel oud-leden aan mee deden. Er werden een aantal leuke wedstrijden gespeeld, waarbij er ook door de “oudjes” nog een aardig potje gevolleybald werd.
  
 Om 16:00 uur werd het programma vervolgd met een gezellig reünie, voor alle leden en vooral oud-leden, in café het Zwijnshoofd. Onverwacht veel mensen waren aanwezig en het café was dan ook bomvol. Vanzelfsprekend werd er officieel geopend met een glaasje champagne, waarna de verhalen over vroeger konden losbarsten.
  
 Tijdens de middag was er nog een “officieel moment”, namelijk het live gaan van deze nieuwe, geheel restylede website van Sic Pugno.
  
 Tegelijkertijd met het middagprogramma in het Zwijnshoofd was er voor de allerkleinste leden van de vereniging een fotospeurtocht door de binnenstad georganiseerd. Met kleurige ballonnen, in de huiskleuren rood en zwart, gingen de kinderen van start voor deze wandeling. Bij terugkomst in het Zwijnshoofd, rond een uur of zes, was er voor hen ook nog een heuse kinderdisco onder leiding van DJ Jack.
  
 De ouderen deden zich onderwijl tegoed aan een heerlijk buffet en barbecue op de binnenplaats van het Zwijnshoofd.
  
 Rond een uur of half negen was er door het reünie comité  een heuse Sic Pugno Kennis Quiz georganiseerd, waar vragen voorbij kwamen over alle 50 roerige jaren van Sic Pugno en er veel kreten van herkenning door de zaal gingen.
  
 Vanaf een uur of half tien ’s avonds werd de dag afgesloten met een knallend feest, wederom onder leiding van DJ Jack, en er werd gedanst tot in de late uurtjes.
  
 Al met al een zeer geslaagde dag, met grote opkomst  van veel belangstellenden, dus op naar de volgende mijlpaal, het zestig jarig bestaan!