• 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
dinsdag, 06 december 2016 00:00

Een belangrijke 4-0 overwinning!

Afgelopen zaterdag 3 december speelde Sic Pugno heren 1 tegen het eerste team van AVC'87. De wedstrijd vond plaats uit in Tholen. AVC uit, altijd lastig.

Ondanks dat het eerste team uit Tholen de laatste jaren sterk in kracht is verminderd, blijft het altijd een lastige wedstrijd. Opdracht van de coach: geconcentreerd starten, hoge servicedruk vanaf het begin en niet bemoeien met de tegenstander, scheidsrechter of publiek. Speel je eigen wedstrijd! Dit blijft voor Sic Pugno altijd aan uitdaging. Afgelopen zaterdag ging dit echter opvallend goed. Het eerste team begon met enorme servicedruk, een degelijke pass, fraaie spelverdeling en mooie aanvallen aan de wedstrijd. De eerste twee sets verliepen uitermate goed, setstanden van 25-13 en 25-17 waren het gevolg. De derde set werd geconcentreerd verder gespeeld. Ook deze set werd ruim gewonnen met 25-16. In de vierde kende Sic Pugno een iets minder sterk deel. Hierdoor leek het nog even spannend te worden. Maar na een time-out door de jarige coach keerde het goede spel weer terug. Hierdoor werd ook deze set met een mooie resultaat afgesloten: 25-21 was de eindstand van de vierde set. Terugkijkend op de wedstrijd kan Sic Pugno tevreden zijn met het resultaat en met het geleverde spel! Hopelijk kunnen de mannen dit spel doorzetten in de twee laatste wedstrijden van 2016, 10 december thuis tegen Volley2B en 16 december uit tegen Voko.

 • Heren 1 pakt weer volle punten!
  Afgelopen zaterdag speelde Sic Pugno heren 1 thuis tegen het eerste heren team van Flits uit Papendrecht. Deze tegenstander was nog niet ontmoet in de competitie, opletten dus voor hun strijdplan!
 • Heren 1 slaat belangrijke slag door uit te lopen op nummer 2
  Zaterdag 26 februari speelde Sic Pugno heren 1 de uitwedstrijd tegen het eerste team van AVC '87 uit Tholen. Thuis hadden de heren kansloos verloren. AVC '87 speelde die wedstrijd erg goed, collectief werd in het begin van de competitie door Sic Pugno niet het maximale niveau behaald. Sic Pugno…
 • Heren 1 wint ook tweede wedstrijd
  Ook de tweede competitiewedstrijd heeft heren 1 van Sic Pugno gewonnen! Afgelopen zaterdag speelden zij hun eerste thuiswedstrijd tegen de mannen van Kraftwell H3. Net als afgelopen jaren een gedegen team met veel ervaring en slagkracht.
 • Heren 1 begint competitie met zege
  Afgelopen zaterdag, 23 september, speelde heren 1 van Sic Pugno hun eerste uitwedstrijd van het seizoen 2017 – 2018. Na een aantal weken training was het tijd om het getrainde in praktijk te brengen!
 • Dames 1 stoomt zich klaar
  Afgelopen weekend was het weer zo ver: het jaarlijkse trainingsweekend stond op het programma. Sommige fanatiekelingen konden niet wachten tot het zo ver was en hadden zelfs het weekend van 2-3 september al geblokt in hun agenda's. Kijk, dat is nog eens een instelling;).
 • Een stijgende, helaas nog puntloze lijn
  Afgelopen zaterdag heeft MC van Sic Pugno de tweede wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Volley Tilburg MC3. In alle vroegte op naar Halsteren, we konden deze ronde niet in de zaal aan de Boulevard terecht. Even wennen dus aan het licht, de lijnen en vooral het plafond. Wederom hadden…
 • Eerste wedstrijd MC met en zonder ‘boterkoekjes’...
  Afgelopen zaterdag heeft MC van Sic Pugno hun eerste volleybalwedstrijd ooit gespeeld tegen De Burgst MC2. Dit team heeft er al een halfjaar ervaring opzitten in de competitie en kunnen al een aardig potje ballen, met her en der zelfs een blokkeerbeweging en bovenhandse service. Nadat alle meiden op tijd…
 • Een belangrijke 4-0 overwinning!
  Afgelopen zaterdag 3 december speelde Sic Pugno heren 1 tegen het eerste team van AVC'87. De wedstrijd vond plaats uit in Tholen. AVC uit, altijd lastig.

Wedstrijden deze week