• 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
donderdag, 27 oktober 2016 00:00

Dames 1 wint opnieuw met 3-1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Volley Tilburg op het programma. Voor zover hier aan het begin van de competitie al iets over te zeggen is: nummer 3 tegen nummer 4! De opdracht van de coach was om ontspannen aan de wedstrijd te beginnen en hard te werken. En hard werken is zeker gedaan!

In de eerste set werd goed gestart, maar even snel werd een lichte voorsprong weer uit handen gegeven, waardoor het einde nog erg spannend werd. Door het hoofd koel te houden werd de set winnend afgesloten met 27-25. De tweede set gaf hetzelfde beeld, maar helaas ging het ook nu weer mis. Ook deze keer kwam het aan op een strijd aan het einde van de set. Deze keer viel het muntje helaas aan de kant van Volley Tilburg. En het patroon bleef zich herhalen, ook in de derde set. Een flinke puntenreeks aan de ene kant van het net, en vervolgens weer eentje aan de andere kant. Een goede service beurt van Renske bracht de verlossing: 26-24
In de vierde set was de koek op bij Volley Tilburg en vrij makkelijk kon deze set binnengehaald worden. Goede verdediging in het achterveld, waarbij Mirjam uitblonk, en een schitterende set-up achterover naar linksvoor van Lobke, die voor het eerst weer 4 sets speelde na de schouderblessure, hielden het spelletje spannend. Met 25-15 was ook de laatste set voor de dames van Sic Pugno, opnieuw een 3-1 winst!

 • Heren 1 pakt weer volle punten!
  Afgelopen zaterdag speelde Sic Pugno heren 1 thuis tegen het eerste heren team van Flits uit Papendrecht. Deze tegenstander was nog niet ontmoet in de competitie, opletten dus voor hun strijdplan!
 • Heren 1 slaat belangrijke slag door uit te lopen op nummer 2
  Zaterdag 26 februari speelde Sic Pugno heren 1 de uitwedstrijd tegen het eerste team van AVC '87 uit Tholen. Thuis hadden de heren kansloos verloren. AVC '87 speelde die wedstrijd erg goed, collectief werd in het begin van de competitie door Sic Pugno niet het maximale niveau behaald. Sic Pugno…
 • Heren 1 wint ook tweede wedstrijd
  Ook de tweede competitiewedstrijd heeft heren 1 van Sic Pugno gewonnen! Afgelopen zaterdag speelden zij hun eerste thuiswedstrijd tegen de mannen van Kraftwell H3. Net als afgelopen jaren een gedegen team met veel ervaring en slagkracht.
 • Heren 1 begint competitie met zege
  Afgelopen zaterdag, 23 september, speelde heren 1 van Sic Pugno hun eerste uitwedstrijd van het seizoen 2017 – 2018. Na een aantal weken training was het tijd om het getrainde in praktijk te brengen!
 • Dames 1 stoomt zich klaar
  Afgelopen weekend was het weer zo ver: het jaarlijkse trainingsweekend stond op het programma. Sommige fanatiekelingen konden niet wachten tot het zo ver was en hadden zelfs het weekend van 2-3 september al geblokt in hun agenda's. Kijk, dat is nog eens een instelling;).
 • Een stijgende, helaas nog puntloze lijn
  Afgelopen zaterdag heeft MC van Sic Pugno de tweede wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Volley Tilburg MC3. In alle vroegte op naar Halsteren, we konden deze ronde niet in de zaal aan de Boulevard terecht. Even wennen dus aan het licht, de lijnen en vooral het plafond. Wederom hadden…
 • Eerste wedstrijd MC met en zonder ‘boterkoekjes’...
  Afgelopen zaterdag heeft MC van Sic Pugno hun eerste volleybalwedstrijd ooit gespeeld tegen De Burgst MC2. Dit team heeft er al een halfjaar ervaring opzitten in de competitie en kunnen al een aardig potje ballen, met her en der zelfs een blokkeerbeweging en bovenhandse service. Nadat alle meiden op tijd…
 • Een belangrijke 4-0 overwinning!
  Afgelopen zaterdag 3 december speelde Sic Pugno heren 1 tegen het eerste team van AVC'87. De wedstrijd vond plaats uit in Tholen. AVC uit, altijd lastig.

Wedstrijden deze week