• 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
woensdag, 19 oktober 2016 00:00

Na regen komt….

Dames 1 heeft de afgelopen 2 weken hard moeten vechten om de wedstrijden naar zich toe te trekken. Er wordt niet altijd mooi gevolleybald en er heerst af en toe wat chaos, maar gelukkig weten de meiden op het juiste moment toch even te vlammen en winnend van het veld te stappen.

Vorige week werd er gespeeld in Zuiddorpe tegen V.V Stevo. De meiden hadden er veel zin in en gingen vol goede moed het veld in. Al snel bleek dat Stevo toch taaier was dan gedacht. De eerste set werd door Stevo gewonnen, gelukkig herpakten de meiden van Sic Pugno zich en werd de tweede set door Sic Pugno gewonnen. Dit herhaalde zich de derde en vierde set, uiteindelijk moest er een beslissende vijfde set gespeeld worden. Deze ging redelijk gelijk op, tot het moment dat Lobke met haar onderhandse service (ja, u leest het goed!) een aantal punten op rij wist te maken en deze set uiteindelijk met 15-7 naar Sic Pugno ging. Na de wedstrijd werd er wat gepraat en besloten om hard te trainen en volgende week Atak dan echt te laten zien wat we in huis hebben!

Hard getraind werd er en zo was het alweer zaterdag. Om 17.00 werd er in Tuinwijk gespeeld tegen Atak. Met een goed muziekje op de achtergrond en een nieuwe speelster, Linda heeft haar rentree gemaakt bij Sic Pugno, werd er lekker ingespeeld. Dat betekende alvast veel goeds. Helaas begon de eerste set niet zoals verwacht. Er werden veel eigen fouten gemaakt, ballen voor elkaar weggepakt en er werd te weinig gescoord.  De eerste set ging naar Atak, dat was even balen. Gelukkig bleken de meiden van Sic Pugno zich te kunnen herpakken. Ze maakten het zichzelf af en toe nog flink moeilijk, maar de overige drie sets werden netjes gewonnen. Dat kon maar 1 ding betekenen; proosten met een sambuca en op naar volgende week!

 • Heren 1 pakt weer volle punten!
  Afgelopen zaterdag speelde Sic Pugno heren 1 thuis tegen het eerste heren team van Flits uit Papendrecht. Deze tegenstander was nog niet ontmoet in de competitie, opletten dus voor hun strijdplan!
 • Heren 1 slaat belangrijke slag door uit te lopen op nummer 2
  Zaterdag 26 februari speelde Sic Pugno heren 1 de uitwedstrijd tegen het eerste team van AVC '87 uit Tholen. Thuis hadden de heren kansloos verloren. AVC '87 speelde die wedstrijd erg goed, collectief werd in het begin van de competitie door Sic Pugno niet het maximale niveau behaald. Sic Pugno…
 • Heren 1 wint ook tweede wedstrijd
  Ook de tweede competitiewedstrijd heeft heren 1 van Sic Pugno gewonnen! Afgelopen zaterdag speelden zij hun eerste thuiswedstrijd tegen de mannen van Kraftwell H3. Net als afgelopen jaren een gedegen team met veel ervaring en slagkracht.
 • Heren 1 begint competitie met zege
  Afgelopen zaterdag, 23 september, speelde heren 1 van Sic Pugno hun eerste uitwedstrijd van het seizoen 2017 – 2018. Na een aantal weken training was het tijd om het getrainde in praktijk te brengen!
 • Dames 1 stoomt zich klaar
  Afgelopen weekend was het weer zo ver: het jaarlijkse trainingsweekend stond op het programma. Sommige fanatiekelingen konden niet wachten tot het zo ver was en hadden zelfs het weekend van 2-3 september al geblokt in hun agenda's. Kijk, dat is nog eens een instelling;).
 • Een stijgende, helaas nog puntloze lijn
  Afgelopen zaterdag heeft MC van Sic Pugno de tweede wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Volley Tilburg MC3. In alle vroegte op naar Halsteren, we konden deze ronde niet in de zaal aan de Boulevard terecht. Even wennen dus aan het licht, de lijnen en vooral het plafond. Wederom hadden…
 • Eerste wedstrijd MC met en zonder ‘boterkoekjes’...
  Afgelopen zaterdag heeft MC van Sic Pugno hun eerste volleybalwedstrijd ooit gespeeld tegen De Burgst MC2. Dit team heeft er al een halfjaar ervaring opzitten in de competitie en kunnen al een aardig potje ballen, met her en der zelfs een blokkeerbeweging en bovenhandse service. Nadat alle meiden op tijd…
 • Een belangrijke 4-0 overwinning!
  Afgelopen zaterdag 3 december speelde Sic Pugno heren 1 tegen het eerste team van AVC'87. De wedstrijd vond plaats uit in Tholen. AVC uit, altijd lastig.

Wedstrijden deze week