• 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
maandag, 03 oktober 2016 00:00

Dames 1 neemt 4 punten mee uit Zundert

Afgelopen zaterdag 1 oktober speelde Sic Pugno dames 1 in Zundert tegen de dames van Zuvo. 

Beide teams waren onbekend voor elkaar, wat maakte dat er geen echt strijdplan kon worden bedacht. 

De wedstrijd ging in de beginfase dan ook redelijk gelijk op.

De dames van Sic Pugno konden niet hun beste spel laten zien, doordat zij meegingen in het tempo van de tegenstander.

De eerste set werd uiteindelijk wel gewonnen door Sic Pugno (19-25), maar de tweede set trok Zuvo aan het langste eind (25-23).

 

Na deze 2 sets werden de dames van Sic Pugno door coach Clemens van den Berg wakker geschud. Het resultaat was in het veld en zeker ook in de einduitslag terug te zien. De dames van Sic Pugno haalden hun gebruikelijke niveau en verpulverde de dames van Zuvo. Een hoge servicedruk, spetterende aanvallen en hard werken in de verdediging resulteerde uiteindelijk tot een klinkende overwinning (1-3). Met als setstanden in de 3e en 4e set maarliefst 2 keer 10-25. Volgende week reizen de dames af naar Zuiddorpe waar ze hopelijk hun ongeslagen status vast kunnen houden.

 • Heren 1 pakt weer volle punten!
  Afgelopen zaterdag speelde Sic Pugno heren 1 thuis tegen het eerste heren team van Flits uit Papendrecht. Deze tegenstander was nog niet ontmoet in de competitie, opletten dus voor hun strijdplan!
 • Heren 1 slaat belangrijke slag door uit te lopen op nummer 2
  Zaterdag 26 februari speelde Sic Pugno heren 1 de uitwedstrijd tegen het eerste team van AVC '87 uit Tholen. Thuis hadden de heren kansloos verloren. AVC '87 speelde die wedstrijd erg goed, collectief werd in het begin van de competitie door Sic Pugno niet het maximale niveau behaald. Sic Pugno…
 • Heren 1 wint ook tweede wedstrijd
  Ook de tweede competitiewedstrijd heeft heren 1 van Sic Pugno gewonnen! Afgelopen zaterdag speelden zij hun eerste thuiswedstrijd tegen de mannen van Kraftwell H3. Net als afgelopen jaren een gedegen team met veel ervaring en slagkracht.
 • Heren 1 begint competitie met zege
  Afgelopen zaterdag, 23 september, speelde heren 1 van Sic Pugno hun eerste uitwedstrijd van het seizoen 2017 – 2018. Na een aantal weken training was het tijd om het getrainde in praktijk te brengen!
 • Dames 1 stoomt zich klaar
  Afgelopen weekend was het weer zo ver: het jaarlijkse trainingsweekend stond op het programma. Sommige fanatiekelingen konden niet wachten tot het zo ver was en hadden zelfs het weekend van 2-3 september al geblokt in hun agenda's. Kijk, dat is nog eens een instelling;).
 • Een stijgende, helaas nog puntloze lijn
  Afgelopen zaterdag heeft MC van Sic Pugno de tweede wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Volley Tilburg MC3. In alle vroegte op naar Halsteren, we konden deze ronde niet in de zaal aan de Boulevard terecht. Even wennen dus aan het licht, de lijnen en vooral het plafond. Wederom hadden…
 • Eerste wedstrijd MC met en zonder ‘boterkoekjes’...
  Afgelopen zaterdag heeft MC van Sic Pugno hun eerste volleybalwedstrijd ooit gespeeld tegen De Burgst MC2. Dit team heeft er al een halfjaar ervaring opzitten in de competitie en kunnen al een aardig potje ballen, met her en der zelfs een blokkeerbeweging en bovenhandse service. Nadat alle meiden op tijd…
 • Een belangrijke 4-0 overwinning!
  Afgelopen zaterdag 3 december speelde Sic Pugno heren 1 tegen het eerste team van AVC'87. De wedstrijd vond plaats uit in Tholen. AVC uit, altijd lastig.

Wedstrijden deze week