• 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg

Sic Pugno Clubdag een groot succes (foto update) !

Het debuut van de clubdag had gisteren niet beter kunnen verlopen! Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds (heel) laat was de sporthal gevuld met leden van Sic Pugno! Met ruim 45 kinderen die deelnamen aan het jeugdprogramma was het een gezellige boel.

Omdat er ook niet leden mochten aansluiten zijn er zelfs een aantal nieuwe leden in aantocht, die enthousiast geworden zijn door deze gezellige dag en de leuke clinic!

Gelukkig maken vele handen licht werk en waren er veel leden die een steentje bij hebben gedragen om alles in goede banen te leiden. Bij het aankleden van de zaal, het begeleiden van de jeugd, maar gelukkig ook bij het opruimen: steeds konden we rekenen op hulp. We willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie inzet!

Het opnieuw verschijnen van de Sick werd ook door velen gewaardeerd. Met dank aan Kees en KH Engineering is voor ieder lid een eigen exemplaar uitgeprint. Heb je deze nog niet ontvangen? Haal er dan nog eentje op bij dames 1!

 

En hoe kan een clubdag beter eindigen dan met een grandioos feest (foto's) ! Met een fantastisch thema, waarin alle schaamte overboord kon en iedereen zijn meest foute kant kon laten zien. Feestcommissie: bedankt voor weer een fantastisch feestje !

 • Heren 1 pakt weer volle punten!
  Afgelopen zaterdag speelde Sic Pugno heren 1 thuis tegen het eerste heren team van Flits uit Papendrecht. Deze tegenstander was nog niet ontmoet in de competitie, opletten dus voor hun strijdplan!
 • Heren 1 slaat belangrijke slag door uit te lopen op nummer 2
  Zaterdag 26 februari speelde Sic Pugno heren 1 de uitwedstrijd tegen het eerste team van AVC '87 uit Tholen. Thuis hadden de heren kansloos verloren. AVC '87 speelde die wedstrijd erg goed, collectief werd in het begin van de competitie door Sic Pugno niet het maximale niveau behaald. Sic Pugno…
 • Heren 1 wint ook tweede wedstrijd
  Ook de tweede competitiewedstrijd heeft heren 1 van Sic Pugno gewonnen! Afgelopen zaterdag speelden zij hun eerste thuiswedstrijd tegen de mannen van Kraftwell H3. Net als afgelopen jaren een gedegen team met veel ervaring en slagkracht.
 • Heren 1 begint competitie met zege
  Afgelopen zaterdag, 23 september, speelde heren 1 van Sic Pugno hun eerste uitwedstrijd van het seizoen 2017 – 2018. Na een aantal weken training was het tijd om het getrainde in praktijk te brengen!
 • Dames 1 stoomt zich klaar
  Afgelopen weekend was het weer zo ver: het jaarlijkse trainingsweekend stond op het programma. Sommige fanatiekelingen konden niet wachten tot het zo ver was en hadden zelfs het weekend van 2-3 september al geblokt in hun agenda's. Kijk, dat is nog eens een instelling;).
 • Een stijgende, helaas nog puntloze lijn
  Afgelopen zaterdag heeft MC van Sic Pugno de tweede wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Volley Tilburg MC3. In alle vroegte op naar Halsteren, we konden deze ronde niet in de zaal aan de Boulevard terecht. Even wennen dus aan het licht, de lijnen en vooral het plafond. Wederom hadden…
 • Eerste wedstrijd MC met en zonder ‘boterkoekjes’...
  Afgelopen zaterdag heeft MC van Sic Pugno hun eerste volleybalwedstrijd ooit gespeeld tegen De Burgst MC2. Dit team heeft er al een halfjaar ervaring opzitten in de competitie en kunnen al een aardig potje ballen, met her en der zelfs een blokkeerbeweging en bovenhandse service. Nadat alle meiden op tijd…
 • Een belangrijke 4-0 overwinning!
  Afgelopen zaterdag 3 december speelde Sic Pugno heren 1 tegen het eerste team van AVC'87. De wedstrijd vond plaats uit in Tholen. AVC uit, altijd lastig.

Wedstrijden deze week