Beach volleybal toernooi

Jaarlijks organiseert Sic Pugno een zinderend beach volleybal toernooi. 

Commissie

De beach commissie van het toernooi bestaat uit de volgende personen en onderdelen:

Veld

Deze mannen zorgen er ieder jaar weer voor dat er zand komt te liggen op de Grote Markt, dat de netten er komen te staan en de lijnen liggen. Met andere woorden, als zij al deze zaken niet regelen en opbouwen, dan kan er niemand beach volleyballen.


Ruud Lijmbach 
Bart Lijmbach
Nolan Leenards (Penningmeester)
Rob Smits
Mark Leenders

 

Wedstrijd

Zonder de commissie wedstrijd zijn er geen uitnodigingen, wedstrijdschema’s en wedstrijdleiding gedurende het toernooi. Wanneer deze commissie dus weg zou vallen, dan staat er wel een mooie bak met zand, maar dan was het nog lastig volleyballen.


Theo Wuijts

Ruud Lijmbach

Tomas Brouwers


PR

Zonder sponsoren geen inkomsten en zonder inkomsten geen toernooi. De mannen en vrouwen van deze commissie denken ieder jaar na afloop van het toernooi, al weer aan het jaar erop. En ieder jaar opnieuw weten zij vele partijen aan het evenement te binden.


Wouter Jan Bos (tevens Voorzitter Beachcommissie)

Martijn Breel

Sjoerd Holtzer

Kees Vonk

Kim Leonard

Marjolein Biesheuvel

 
Wilt u meer informatie over deze commissies, het toernooi of mogelijkheden om te sponsoren? 

Mail dan naar beachvolleybal@sicpugno.nl

Sponsoren

Een evenement als deze kan natuurlijk niet worden georganiseerd zonder de hulp van enkele (vaste) sponsoren. Gedurende het toernooi biedt Sic Pugno sponsors diverse mogelijkheden om hun naamsbekendheid te vergroten of hun naam te verbinden aan speciale activiteiten.Interesse?

Email: beachvolleybal@sicpugno.nl